Château Saint-Jean Uitnodiging voor welzijn

Een luxe spa in het hart van de Auvergne

Een moment van welzijn in een droomomgeving

Vanwege een beperkte capaciteit is toegang tot de spa en behandelingen voorbehouden aan gasten die in het hotel verblijven.

Combineer fitness en ontspanning in ons luxe *****hotel & spa. Château Saint-Jean biedt u een ruimte toegewijd aan het welzijn van lichaam en geest, strevend naar rust en stilte. Dit zijn de sleutelwoorden van deze plek die gewijd is aan het ontvluchten. Hier ontstaat een zen-sfeer dankzij de lichte ruimtes die worden benadrukt door de witte stenen op de muren en de grote erkers die uitkijken op de aromatische plantentuin. De schoonheid van deze plaatsen zal genoeg zijn om te ontvluchten.

De wellness-ruimte bestaat uit een hammam, een sensorische douche, een Jacuzzi® whirlpoolbad geïntegreerd in het zwembad is er zelfs een tegenstroomzwemsysteem voorzien, met uitzicht op de renbaan. Voor totale ontspanning biedt ons luxe *****hotel & spa ook een grote ruimte speciaal voor massages en lichaamsbehandelingen. Onze therapeuten zullen u tijdens een massage met de grootste zorg behandelen.

Sportliefhebbers kunnen tijdens hun verblijf genieten van onze fitnessruimte. Ze kunnen ook het lichaam reinigen van giftige stoffen tijdens hun sportsessie en vervolgens genieten van een moment ontspanning in onze luxueuze spa.

Laad uw batterijen weer op in onze oase van rust, waar de essentie van puur welzijn onze prioriteit is. We nodigen u uit om uw behandeling in de Spa telefonisch te reserveren op het nummer +33(0)4 70 03 26 57.

De Spa verwelkomt u elke dag van 8u tot 20u zonder onderbreking.
We vragen onze lieve klanten om 10 minuten voor aanvang van de behandeling bij de receptie van de spa te arriveren.
Elke afspraak die minder dan 24 uur vooraf wordt geannuleerd, moet worden betaald.
Bedankt voor uw begrip.

Château Saint-Jean - Montluçon - Auvergne - France
Spa- en wellnessruimte - Château Saint-Jean Spa- en wellnessruimte - Château Saint-Jean
Spa- en wellnessruimte - Château Saint-Jean Spa- en wellnessruimte - Château Saint-Jean

Klik op een miniatuur om te vergroten