Restaurants & bar Liefde is geboren gastronomie

LUXEHOTEL ***** IN DE AUVERGNE

Het Château Saint-Jean
en zijn traditionele keuken met alle nuances

Château Saint-Jean is de ideale plek om de gastronomische geneugten van de tafel te ontdekken.

Met zijn gastronomisch restaurant La Chapelle, zijn bistro en zijn gezellige bar, nodigt het luxe ***** hotel u uit om tijdens uw verblijf al uw zintuigen te prikkelen.

Het uitzonderlijke kader van het gastronomische restaurant La Chapelle biedt u delicate en smakelijke menu's die gesigneerd zijn door de hand van de beroemde chef-kok Olivier Valade.

Een chique bistrokeuken, in een heldere omgeving, versterkt door het glazen dak met uitzicht op het park van Saint-Jean en in een meer "bistronome" sfeer, biedt het château u ook een lunch of diner op zondag in de Bistro.

Geniet van een moment van rust om onze sterkedrank of één van de creaties van onze chef te proeven in het unieke kader van de Bar du Château Saint-Jean.

Château Saint-Jean - Montluçon - Auvergne - France

Restaurant La Chapelle

GASTRONOMISCHE TAFEL

Ontdek een keuken met subtiele durf in het uitzonderlijke kader dat het gastronomische restaurant van Château Saint-Jean La Chapelle biedt. Het gastronomisch restaurant met 22 zitplaatsen werd ontworpen en gecreëerd in de voormalige 12e-eeuwse kapel van het kasteel door de beroemde Franse ontwerper Patrick Jouin en de Canadese architect Sanjit Manku. Het was noodzakelijk voor deze zieners om deze plek een nieuwe identiteit te geven zodat het een podium kon worden voor een culinaire show waar het ontwaken van de zintuigen op zijn hoogtepunt zou kunnen zijn. Aan het roer van La Chapelle, biedt de sterrenchef Olivier Valade een traditionele keuken met alle nuances. Een lust voor het oog en een lust voor de smaakpapillen, u zult bezwijken voor de schoonheid van de plek en de delicatesse van de La Chapelle-gerechten.

Reserveer uw tafel online
of telefonisch op +33(0)4 70 03 26 57

Bistro Saint-Jean

Bistronomische tafel

Bistro Saint-Jean, ontworpen door een architectenbureau uit Lyon, biedt zijn dertig gasten een chique bistrokeuken in een omgeving die baadt in het licht dankzij het glazen dak met uitzicht op het terrein van het Château. Het biedt gerechten en een smaakvolle keuken met een combinatie van traditie, authenticiteit en moderne smaken, versterkt door een getalenteerde chef-kok die de producten van de regio kent.

Reserveer uw tafel online
of telefonisch op +33(0)4 70 03 26 57

Bar Saint-Jean

Intiem en warm

Château Saint-Jean nodigt u uit om de ontmoetingsplaats van ons hotel te ontdekken: de bar met zijn Volvic natuurstenen vuurhaard. De eigentijdse inrichting van de bar is ontworpen door het bureau Jouin Manku dat door de keuze van de materialen en kleuren van deze plek er iets gezelligs met intieme sfeer van heeft gemaakt. Deze uitzonderlijke omgeving is ideaal voor het proeven van de must-have gedistilleerde dranken of grote champagnemerken uit de regio.

Reserveer uw tafel online
of telefonisch op +33(0)4 70 03 26 57