Château Saint-Jean Een prestigieuze en luxe setting

LUXEHOTEL ***** IN DE AUVERGNE

Een luxueus kader
voor uitzonderlijke evenementen

Het 5-sterrenhotel & spa opent zijn deuren voor professionele evenementen zoals seminars, conferenties en cocktails in het prestigieuze en verfijnde kader van het Château Saint-Jean de Montluçon. Creëer een uitzonderlijke dimensie voor uw evenementen dankzij de charme en authenticiteit van deze plaatsen.

Het seminariegedeelte van het Château Saint-Jean, ontworpen door onze architecten uit Lyon, is geschikt voor maximaal 30 personen. Onze seminarieruimte is de ideale plek voor professionals om in een besloten omgeving te werken dankzij het comfort van de zaal en de toegang tot een aangrenzend terras.

Om een volledige service te garanderen, voorzien onze teams u van alle nodige uitrusting voor uw evenementen. Telefoon, flipchart, projector, geïntegreerd wandscherm en een onafhankelijke geluidsinstallatie zijn tot uw beschikking.

Om uw evenementen te verrijken, biedt Château Saint-Jean zijn prestigieuze kamers en suites aan als overnachtingsplaats, om nog maar te zwijgen van het gastronomische restaurant La Chapelle of Le Bistrot Saint-Jean. U kunt ook genieten van het verfijnde kader en de gezellige sfeer van Bar Saint-Jean voor een proeverij van de beste alcoholische dranken van de regio na een dag van vergaderingen.

Het 5***** hotel & spa heeft ook een wellnessruimte die gewijd is aan het welzijn van lichaam en geest. Fitnessruimte, hammam, sensorische douche, jacuzzi® -whirlpool en zwembad met tegenstroom: Château Saint-Jean is een waardevol kader om uw professionele evenementen om te toveren in uitzonderlijke momenten.

Château Saint-Jean - Montluçon - Auvergne - France